bicings

Број тачака 562

Uploaded 23.02.2013.

Recorded фебруар 2013

-
-
2.811 m
1.219 m
0
5,8
12
23,16 km

Погледана 2522 пут(a), скинута са сервера 14 пут(a)

близу Guégnier, Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)

Click for all COLVBB road climbs
Click for all WCRVBB saddlebag routes
>>>Next Route>>>

COLVBB-23-ALPS DU SUD-CIME DE LA BONNETTE (des de Jausiers) 2802 m

LENGTH: 24 km    START: 1213 m    END: 2802 m   TOTAL:  1589 m  AVG: 6,6%

DESCRIPCIO:
La cima de la Bonnette és la carretera asfaltada més alta d'Europa (els Alps). Puja fins a la friolera xifra de 2802 m d'alçada. No és un port excessivament dur, però es molt llarg, amb 1589 metres de desnivell, i sobretot ja es comença a notar una mica l'alçada al pujar, amb el que si es va per aquella zona a fer ports, es recomana primer fer-ne de més baixos.

El port comença a Jausiers i les rampes oscilen entre el 7 i 9 percent de mitjana durant tot el camí, sense massa trams de descans a exepció del tram final, just abans d'arribar al Col de Restenford, que és el coll que separa la vertent cap als Alps marítims. A partir del Col de Restenford, hi ha una carretera que expressament dona la volta a la cima de la Bonnette, i ens deixa a 2802 metres. A la part de darrera hi ha un monolit on és el punt més alt. Aquí es pot deixar la bici i acabar a peu de pujar a la cima de la Bonnete a 2860 metres amb unes vistes impressionants sobr els Alps de la zona sud de França.

DESCRIPCION:
La cumbre de la Bonnette es la carretera asfaltada más alta de Europa (los Alpes). Sube hasta la friolera cifra de 2802 m de altura. No es un puerto excesivamente duro, pero es muy largo, con 1.589 metros de desnivel, y sobre todo ya se empieza a notar un poco la altura al subir, con lo que si se va por esa zona a hacer puertos, se recomienda primero hacer otros más bajos.

El puerto comienza a Jausiers y las rampas oscilan entre el 7 y 9 porciento de media durante todo el camino, sin demasiados tramos de descanso a excepción del tramo final, justo antes de llegar al Col de Restenford, que es el puerto que separa la vertiente hacia los Alpes marítimos. A partir del Col de Restenford, hay una carretera que expresamente da la vuelta a la cima de la Bonnette, y nos deja a 2.802 metros. En la parte trasera hay un monolito donde es el punto más alto. Aquí se puede dejar la bici y terminar a pie de subir a la cima de la Bonnete a 2860 metros con vistas sobr los Alpes de la zona sur de Francia.

DESCRIPTION:
Bonnette is the top of the highest paved road in Europe (the Alps). Up to a whopping total of 2802 meters. Not too hard but very long, 1589 meters of uphill, especially as it begins to feel a little height to climb, so if you go to that area ports, first to recomanda lower ones.

The port starts in Jausiers and ramps ranges between 7 and 9 percent on average for the whole way, exception of the final section, just before the Col de Restenford, which is the port that separates the Maritime Alps. From the Col de Restenford, there is a road that expressly gives back to the top of Bonnette, and leaves us to 2802 meters. In the back there is a monolith where the highest point. Here you can leave the bike and walk up to the top of the climb at 2860 meters Bonnete with stunning views sobr the Alps in the south of France.


Podeu contactar amb vicens.borrell@gmail.com per a més informació.
You can contact vicens.borrell@gmail.com for further information.

You can find the world cycling routes of the WCRVBB project clicking here to access.

You can click over this other project bike routes or search the tags in google.
- WCRVBB, for cyclotourist routes with saddlebags around the world.
- DCRVBB, for one day routes around Europe.
- KCRVBB, for one day routes with kids around Europe.
- COLVBB, for climbings of Tour de France, Vuelta a Espanya, Giro di Italia, ...
- BCNVBB, for one day routes around Barcelona.
- RBTTCASSA, for MTB routes around Cassa de la Selva (Girona).
- RBTTCAT, for MTB routes around Catalunya.

Have a nice trip!


View more external

Информација

COLVBB-23-ALPS DU SUD-CIME DE LA BONNETTE (des de Jausiers) 2802 m

COLVBB-23-ALPS DU SUD-CIME DE LA BONNETTE (des de Jausiers) 2802 m Le plus haut road of eurpoe

Коментари

    You can or this trail