• Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi
 • Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi
 • Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi
 • Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi
 • Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi
 • Слика од 2017-10-22 la Torrassa i can Bordoi

Вријеме  2 сата 28 минуте

Број тачака 1885

Uploaded 22.10.2017.

Recorded октобар 2017

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
414 m
165 m
0
2,7
5,4
10,86 km

Погледана 264 пут(a), скинута са сервера 13 пут(a)

близу Llinars del Vallès, Catalunya (España)

L’inicií de aquesta ruta es davant la deixalleria de llinars del Vallès, allà deixem el cotxe aparcat i comencem a caminar seguin el camí, fins trobar l’encreuament amb el Mogent, al travessem i seguidament passem per sota de la autopista, la variant C-35, aquí girem a l’esquerra seguin la pista, fins trobar la cruïlla del Camí del Coll, aquet passa per sota les vies l’Avé, el seguim i anem pujant per la pista vent ample fins a trobar l’ermita de Sant Esteve del Coll, continuant per la mateixa pista de pujada, es trobant las restes de Can Ximena, la pedrera de Can Dous, aquí girem a l’esquerra per la pista amb indicadors de la Torrassa, que també es el GR-92 el seguim, passem per Can Dous, Can Puigvert, Can Torravella, aquí deixem la pista i agafem un corriol senyalitzat que ens porta directament fins la Torrassa, els caps de setmana i a servei per esmorzar, la torrassa esta oberta puden pujar per veure unes vistes espectaculars de tot l’entorn, continuem el camí ara de baixada seguin el GR-92, fins arribar a Can Bordoi, visitem l’entorn i Sant Cristòfol, retornem uns metres i agafem un caminet, que ens portarà fins a prop de Can Bruniquer, passant per sota de les vies l’Avé, trobem Can Diviu, i arribem al encreuament de la variant, que es per on hem passat al començament, desfem el camí fins arribar als cotxes.
Reka

el mogent

el_mogent
Verski lokalitet

Sant esteve del Coll

Sant__esteve_del_Coll
Ruševine

Can Ximena

Can_Ximena
Orijentir

Pedrera de can Dous

Pedrera_de_can_Dous
Orijentir

Can Dous

Can_Dous
Orijentir

Can Puigvert

Can_Puigvert
Orijentir

Can Torravella

Can_Torravella
Spomenik

la Torrassa del Moro

la_Torrassa_del_Moro
Spomenik

Can Bordoi

Can_Bordoi
Verski lokalitet

Sant Cristofol

Sant_Cristofol
Orijentir

inici i final

inici_i_final

1 comment

 • fran8656 03.01.2019.

  I have followed this trail  проверено  View more

  Ruta muy variada y entretenida

You can or this trail