-
-
871 m
376 m
0
6,0
12
23,84 km

Погледана 309 пут(a), скинута са сервера 17 пут(a)

близу Collbató, Catalunya (España)

[CA] Collbató-Coll de Guirló-CollbatóLlarg recorregut circular per la muntanya de Montserrat amb origen i final a Collbató que passa per la Vinya Nova, el coll de Guirló, Santa Cecília de Montserrat, el santuari de Montserrat i la Santa Cova. Aquesta ruta forma part del conjunt d’itineraris difosos pel Patronat de la Muntanya de Montserrat.
Ruta senyalitzada
Itinerari clàssic de la volta a la muntanya, amb tres punts de servei: el refugi de Santa Cecília, el complex turístic del Santuari de Montserrat i, evidentment, Collbató; els dos darrers, connectats amb la xarxa de transport públic, el cremallera i l’aeri, el primer, i autobús de línia, el segon. La primera part, que ressegueix el massís pel migdia, sempre per una pista en estat immillorable, fins al coll de Guirló, permet una aproximació tangencial a la muntanya. En aquest sector hi ha també el restaurant típic de la Vinya Nova, com a lloc recomanat. La segona part passa pel sender GR, a l’obaga, pel peu de les parets nord, en algun punt aeri. L’antic monestir de Santa Cecília és un altre lloc d’aturada recomanada; d’allí, mig per la tranquil·la i ampla carretera, mig per camí, s’arriba a la bullícia del Santuari de Montserrat, on podem fruir de tota mena de serveis. El descens al punt d’origen, el fem per l’ample camí del Rosari fins a la Santa Cova o Cova de la Mare de Déu; d’allí per un sender, també en algun moment penjat, fins a Collbató, passant per la turística i arranjada cova del Salnitre, digna també d’una visita.

Per a una versió detallada del recorregut consulteu els documents de la ruta al web del Patronat de la Muntanya de Montserrat.
Més informació

[ES] Collbató-Coll de Guirló-CollbatóLargo recorrido circular por la montaña de Montserrat con origen y final en Collbató que pasa por la Vinya Nova, el cuello de Guirló, Santa Cecília de Montserrat, el santuario de Montserrat y la Santa Cova. Esta ruta forma parte del conjunto de itinerarios difundidos por el Patronato de la Montaña de Montserrat.
Ruta señalizada.
Itinerario clásico de la vuelta a la montaña, con tres puntos de servicio: el refugio de Santa Cecília, el complejo turístico del santuario de Montserrat y, evidentemente, Collbató; los dos últimos, conectados con la red de transporte público, el tren cremallera y el aéreo, el primero, y autobús de línea, el segundo. La primera parte, que sigue el macizo por el mediodía, siempre por una pista en estado inmejorable, hasta el cuello de Guirló, permite una aproximación tangencial a la montaña. En este sector hay también el restaurante típico de la Vinya Nova, como lugar recomendado. La segunda parte pasa por el sendero GR, en la umbría, por el pie de las paredes norte, en algún punto aéreo. El antiguo monasterio de Santa Cecília es otro lugar de parada recomendada; de allí, mitad por la tranquila y ancha carretera, mitad por camino, se llega al bullicio del santuario de Montserrat, donde podemos disfrutar de todo tipo de servicios. El descenso al punto de origen lo hacemos por el ancho camino del Rosari hasta la Santa Cova o cueva de la Virgen; de allí por un sendero, también en algún momento colgado, hasta Collbató, pasando por la turística y arreglada cueva del Salitre, digna también de una visita.

Para una versión detallada del recorrido consulte los documentos de la ruta en la web del Patronato de la Montaña de Montserrat.
Más información
Font: Generalitat de Catalunya, 30/10/2019

1 comment

  • Слика од pau duran

    pau duran 07.03.2021.

    I have followed this trail  проверено  View more

    Bona ruta. 👍🏼

You can or this trail