-
-
1.041 m
425 m
0
4,7
9,4
18,72 km

Погледана 256 пут(a), скинута са сервера 12 пут(a)

близу El Bruc, Catalunya (España)

[CA] El Bruc-Coll de Migdia-Coll d'Agulles-El BrucRecorregut circular de notable envergadura pel sector de ponent de Montserrat. L’itinerari amb origen i final al Bruc, salta al vessant nord pel camí del Cabrit, torrent i coll de Migdia i retorna al sud per la canal de la Font de les Agulles Aquesta ruta forma part del conjunt d’itineraris difosos pel Patronat de la Muntanya de Montserrat.
Ruta senyalitzada parcialment
Llarg itinerari que permet un coneixement aprofundit del sector occidental de la muntanya de Montserrat endinsant-nos-hi a partir del Bruc. Cal remarcar l’aproximació al massís pel clot del Tambor, el recorregut pel complicat camí del Cabrit i l’ascensió al coll de Migdia per la canal de Migdia. Continua amb el descens per la dreta canal de la Font del Llum, que ens portarà al GR 172, des del qual tindrem una visió panoràmica de la part nord de Catalunya des del peu de les cingleres septentrionals. Remuntarem la canal fins al coll de les Agulles i baixarem per la suau canal Ampla fins al refugi de les Agulles o Vicenç Barbé, des d’on baixarem a l’Era dels Pallers i, per l’antic camí de can Maçana, retornarem al Bruc.

Ruta llarga i amb dificultats d’orientació. Tampoc no és tècnicament gaire fàcil i hi ha punts on cal fer servir les mans per a superar alguns passos, que en general són curts i relativament fàcils. Reservada a les persones en forma física i avesades a caminar. Recomanable usar bastons.

Per a una versió detallada del recorregut consulteu els documents de la ruta al web del Patronat de la Muntanya de Montserrat.
Més informació

[ES] El Bruc-Coll de Migdia-Coll d'Agulles-El BrucRecorrido circular de notable envergadura por el sector de poniente de Montserrat. El itinerario con origen y final en el Bruc, salta a la vertiente norte por el camino del Cabrit, torrente y cuello de Migdia y retorna al sur por la canal de la Font de les Agulles. Esta ruta forma parte del conjunto de itinerarios difundidos por el Patronato de la Montaña de Montserrat.
Ruta señalizada parcialmente.
Largo itinerario que permite un conocimiento profundo del sector occidental de la montaña de Montserrat adentrándonos en ella a partir de El Bruc. Hay que remarcar la aproximación al macizo por el hoyo del Clot del Tambor, el recorrido por el complicado camino del Cabrit y la ascensión al cuello de Migdia por la canal homònima. Continúa con el descenso por la derecha canal de la Font de la Llum, que nos llevará al GR 172, desde donde tendremos una visión panorámica de la parte norte de Cataluña desde el pie de los riscos septentrionales. Remontaremos la canal hasta Coll d’Agulles y bajaremos por la suave Canal Ampla hasta el refugio de Agulles o Vicenç Barbé, desde donde bajaremos a la Era dels Pallers y, por el antiguo camino de Can Maçana, regresaremos a El Bruc.

Ruta larga y con dificultades de orientación. Tampoco es técnicamente muy fácil y hay puntos donde hay que usar las manos para superar algunos pasos, que en general son cortos y relativamente fáciles. Reservada a las personas en forma física y acostumbradas a caminar. Recomendable usar bastones.

Para una versión detallada del recorrido consulte los documentos de la ruta en la web del Patronato de la Montaña de Montserrat.
Más información
Font: Generalitat de Catalunya, 30/10/2019

Коментари

    You can or this trail