-
-
3.068 m
1.837 m
0
4,1
8,1
16,29 km

Погледана 857 пут(a), скинута са сервера 1 пут(a)

близу Tor, Catalunya (España)

Ascensió al pic Verdaguer i a la Pica d'Estats des del refugi de Vallferrera. Ruta feta en dos trams, fent nit a l'Estany d'Estats (2460 m).
Pugem durant el juny, encara amb molta neu a partir d'uns 2600-2700, cosa que dificulta l'ascens en un dia no gaire clar, sinó més aviat ennuvolat, tot i que es trenca el cel per moments. Durant el descens, es desperta una bona tempesta a la banda francesa que ens obliga a tirar avall de pet. Tot una sèrie d'esdeveniments que amenitzen (i de quina manera...) la nostra aventura al sostre de Catalunya!
El track està fet a mà alçada (no us el descarregueu!!) i no hi figura l'ascens al pic Verdaguer.

Коментари

    You can or this trail