Afonso Carvalho Santos

Afonso Carvalho Santos

7

члан од март 2015

 • Brasfemes

  8,82 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)

  Слика од Foto
 • Brasfemes - Moinhos

  6,9 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)

  Слика од Foto
  Слика од Foto
 • Tovim

  1,33 км - Средње

  близу  Tovim, Coimbra (Portugal)

 • Vila Nova - Bom Velho de Cima

  2,5 км - Средње

  близу  Vila Nova, Coimbra (Portugal)

 • Vila Nova

  10,43 км - Средње

  близу  Vila Nova, Coimbra (Portugal)

 • Casconha - Vila Nova

  13,08 км - Средње

  близу  Casconha, Coimbra (Portugal)

 • Brasfemes

  11,1 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)

 • Brasfemes

  4,91 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)

 • Brasfemes

  5,99 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)

  Слика од Brasfemes
  Слика од Brasfemes
 • Brasfemes - Gondiléu

  10,66 км - Средње

  близу  Brasfemes, Coimbra (Portugal)