Clovis Andrade Neves

Clovis Andrade Neves

372

члан од јул 2017

 • UFV

  6,14 км - Средње

  близу Viçosa, Minas Gerais (Brazil)

 • Hard na chuva

  81,9 км - Средње

  близу Coimbra, Minas Gerais (Brazil)

 • Viçosa UFV Carnaval

  4,81 км - Средње

  близу Viçosa, Minas Gerais (Brazil)

 • Santa com Severo e Zé Claudio

  92,46 км - Средње

  близу Coimbra, Minas Gerais (Brazil)

 • Ufv com Edinho

  7,2 км - Средње

  близу Viçosa, Minas Gerais (Brazil)

 • Primeira de 2021

  94,99 км - Средње

  близу Coimbra, Minas Gerais (Brazil)

 • Parte do Bonete

  16,82 км - Средње

  близу Cambaquara, São Paulo (Brazil)

 • Norte e Sul

  9,51 км - Средње

  близу Cambaquara, São Paulo (Brazil)

 • Feiticeira

  7,43 км - Средње

  близу Cambaquara, São Paulo (Brazil)

 • Cambuci Sitio Irani

  6,2 км - Лако

  близу Cambuci, Rio de Janeiro (Brazil)