BITER

BITER

896

L'Associació Biter (BiciTerrassaClub) tenim com a objectiu la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport i lleure a Terrassa. Suma't-hi!

Volem que Terrassa sigui una ciutat on tothom pugui desplaçar-se d'un punt a l'altre en bicicleta i de forma segura. Ho aconseguirem promovent la cultura de la bicicleta, ensenyant a anar-hi a qui no en sàpigua, pacificant la circulació amb altres vehicles, augmentant la xarxa de carrils bici, instal·lant aparcaments de bicicletes arreu, denunciant punts conflictius, publicant fotografíes de bicicletes robades i informant sobre les sortides que es fan a la nostra ciutat.

Queremos que Terrassa sea una ciudad dónde todos podamos desplazarnos de un sitio a otro en bicicleta y de forma segura. Lo conseguiremos promoviendo la cultura de la bicicleta, enseñando a ir a quien no sepa, pacificando la circulación con otros vehículos, aumentando la red de carriles bici, instalando aparcamientos de bicicletas en muchos puntos, denunciando puntos conflictivos, publicando fotografías de bicicletas robadas e informando sobre las salidas que se hagan en nuestra ciudad.

члан од новембар 2011